Få bonus på dina köp online

Få bonus på dina köp online

Idag finns det en marknad för cashback-tjänster, där sajter som cashbacker.se ger dig en procent på dina inköp. Allt du behöver göra för att få bonus på dina köp via en sådan sajt är att gå via just deras shoppingportal när du gör ditt inköp. Du kan till exempel få hela 6 procents bonus på dina köp hos Gymgrossisten.com genom att gå via cashbacker.se.

Det finns förstås även andra liknande sajter på nätet, och vissa erbjuder dig mer bonus på dina köp än andra. Så hur kan du egentligen säkerställa att du får den högsta möjliga rabatten varje gång du besöker en butik på nätet och gör ett inköp?

Svaret på denna fråga är att du behöver jämföra de erbjudanden om cashback som de olika sajterna erbjuder. Cashbacker.se är dock en sajt som har ett högt anseende bland sina användare och anses ha några av de allra bästa erbjudandena på den svenska marknaden.

Du får bonus på dina köp på nätet

När du väl har hittat det allra bästa erbjudandet hos cashbacker.se kan du enkelt klicka dig fram till den aktuella webbshoppen och börja shoppa. Genom att göra detta tvingas du förvisso klicka några extra gånger och därmed gå en omväg till nätbutiken, men om du å andra sidan får några procents återbäring på dina köp är det väl värt denna ansträngning, eller hur?

Det finns dock vissa saker du bör vara medveten om innan du öppnar ett konto på en cashback-sajt. Vissa, dock inte cashbacker.se, tar nämligen ut en årlig avgift medan ytterligare andra istället tar en del av deras bonus på dina köp i provision. Faktum är att det finns flera olika sajter att välja mellan, så det är viktigt att du shoppar runt tills du hittar den allra bästa för just dig.

Det första du bör titta på är hur mycket bonus på dina köp du får på de olika erbjudandena, och därefter är det också viktigt att du tittar på hur sajten faktiskt gör sina utbetalningar till dig. Vissa betala via banköverföring, medan andra kräver att du använder dig av ett PayPal-konto för överföring av dina bonuspengar.