Träningskläder för alla väder

Pulsen stiger steg för steg, i takt med att din andning blir djupare och snabbare. Musiken håller dig igång och med ökande takt i låtarna, ökar du takten i benen. Efter en stund märker du hur menar och fötterna rör sig på automatik, och löprundan når sin topp innan du om några kilometer når den kämpigare delen. Adrenalinet i kroppen tar dig mentalt till himlen, och du känner ett glädjerus som är svårt att beskriva. Hittar du din perfekta löprunda att ta efter jobbet, kan du vara frälst livet ut. Känner du inte igen dig? Träning känns mer som något jobbigt du inte har tid med? Det finns flera tricks för att göra känslan som precis beskrevs verklig för dig. Men till skillnad från vad rubriker i tidningar lovar dig, så tar det faktiskt tid. Stormtrivs du i dina träningskläder så kan du nästan vara halvvägs in i en lyckad rutin!

Utrustning för ur och skur

I vårt land har vi turen att få njuta av flera olika årstider. Det kan få många att hålla sig inomhus när det blir kallare, istället för att komma ut på sin löprunda. Förbered dig för den kommande årstiden. Om det är sommar så kan friska korta shorts vara precis det din kropp behöver för att få det bästa utav långturen. På vintern kan du lätt klä dig med flera lager, bara du vet vilka kläder som funkar! Kör på med ett par handskar och ett pannband – och inget kan stoppa dig. Utomhuslöpning är inget för dig? Du hänger mer på gymmet? Låt nya färgglada träningsleggings och toppar krydda till din tillvaro i vintermörkret. Snygga och inspirerande kläder hittar du hos Halens,  dessa kan faktiskt sätta en helt egen stämning på gymmet. Att se andra i bra form hjälper alltid att få igång sin egen motor lite extra.

Du är bäst och det vet du

Få extra motivation genom att klä dig som ett proffs. Även fast det verkar löjligt så kan dina träningskläder faktiskt få dig mer motiverad än något annat. Lägg fram dem färdigt varje morgon, eller packa ner dem i väskan. Med träningskläderna färdigt packade finns det ett hinder mindre att komma iväg!