Vänj din hud med produkter från Verso

Verso Skincare är ett svenskt märke som sysslar med olika produkter för din hud. Inom deras segment finner du produkter inom rengöring, peeling, serum, boosters, mask och specialprodukter. Allt för att du ska hitta produkter som passar för just din hud.

Verso är ett svenskt hudvårdsmärke och därmed både utvecklas och produceras i Sverige. De baserar sina hudvårdsprodukter på en modern och avancerad teknologi men där produkterna fortfarande är enkla att använda för dig. Produkterna är effektiva och ingredienserna väl utvalda för att din hud ska må så bra som möjligt under så lång tid framåt som möjligt. Företagets produkter hjälper nämligen till att motverka de ålderstecken som uppkommer och hjälper dig därmed att få ett yngre och mer hälsosamt utseende.

Att tänka på när du vänjer huden med produkter från Verso

Om du inte redan har testat Versos produkter men är intresserad av att prova, finns det vissa saker som du bör tänka på. Även om de har högkvalitativa produkter med effektiva ingredienser vet man inte hur huden kommer att reagera. Produkterna innehåller en högre dos av det unika A-vitaminderivatet än många andra produkter inom hudvård. De kan dock givetvis användas tryggt och säkert oavsett tid på dygnet.

Med det sagt bör du som sagt vänja din hud vid Versos produkter. Det gäller oavsett vilket hudvårdsmärke du använder nu och vilket du ska byta till.

  • Börja inte med att byta ut alla dina hudvårdsprodukter samtidigt.
  • Det tar cirka 2-8 veckor innan invänjningen är klar och du ser resultat på din hud så ge inte upp för tidigt.
  • Sluta inte med att använda produkterna om du upplever en tillfällig försämring i huden som till exempel orenheter eller torrhet utan det är normalt.

Om du upplever mer bestående obehag ska du avbryta din användning av produkterna och kontakta en hudterapeut. Du kan använda produkterna på egen hand eller kombinera olika produkter från Verso för din personliga hudvårdsrutin. Du kan till exempel köpa ett startkit för olika hudtyper som till exempel torr, fet eller blandad hud för att enkelt och smidigt få en komplett hudvårdsrutin.